Chemická olympiáda

20.03.2019 11:05

V průběhu měsíce února a začátkem března proběhla na naší škole školní kola chemické olympiády kategorie D (kvarta) a kategorie C (I. a II. ročník).
Ve školním kole kategorie D se na 1. místě umístil David Válek, na 2. místě Matyáš Stříž a třetí se umístil Marian Böhm. Všichni tři postoupili do okresního kola, kterého se pro nemoc nemohl zúčastnit Matyáš Stříž. Jeho splužáci se však i ve dvou postarali o skvělý výsledek, když obsadili: Marian Böhm první a David Válek druhé místo v okresním kole a postoupili do kola krajského. Kompletní výsledky naleznete v sekci SOUBORY.
Ve školním kole kategorie C (I. a II. roční středních škol) letos soutěžilo 11 studentů a ve velmi nabité konkurenci obsadil 1. místo Adam Liberda, 2. místo Veronika Studničková a na třetím místě se umístila Eva Antálková. Kompletní výsledky školního kola naleznete taktéž v sekci SOUBORY.
Všem soutěžícím gratulujeme, přejeme hodně štěstí v následujících kolech tohoto ročníku chemické olympiády i chuť pokračovat v příších letech ve studiu chemie a chemických soutěžích.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.